Server Respawn - Data la care se inchide

Timpul rămas
Server-ul de RESPAWN este inchis

cerere unban

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Nick: .xd 海日人`,,`
Data si ora cand ai fost banat: Nu mai stiu ... cateva luni in urma , aproape se face anul cred
Adminul care te-a banat: UtaK
Motivul ban-ului: Comportament Neadecvat
Copy/Paste , la mesajul din consola: https://postimg.cc/679BjS0w
Ai ceva de spus legat de ban: O sa las un roman mai jos ...

As dori daca se poate, sa uitam trecutul si toate disputele , voiam sa zic ca as vrea sa revin pe server daca se poate ... am vazut ca ati schimbat platforma , insa mi-a ramas banul de foarte mult timp...
Comunitatea asta a fost singura comunitate in care m-am simtit cel mai bine, ii cunosc pe toti oamenii de aici chiar daca ei nu m-au intalnit niciodata. Sv asta e singurul in care ma pot simti "ca acasa" ... Am gresit , sunt de acord, toti oamenii gresesc cat traiesc... nu e nimeni perfect, dar as vrea si chiar ii rog pe cei din staff sa ia o decizie in legatura cu chestia asta... As vrea sa revin pe server si sa incerc sa ajut serverul si eu cum pot , nu mai exista comportamentul ala ... E adevarata vorba aia cu "lupu isi schimba blana..." , dar o sa vedeti ca am renuntat la acele "arogante" si la comportamentul neadecvat . Jucam pe comunitatea asta de cativa ani, cred ca din 2015-2016 mai exact, si indiferent de orice disputa, tot ca acasa m-am simtit aici pe sv. Chiar as vrea sa revin si sa incerc sa ajut si eu serverul de data asta cum pot. Dar decizia asta este in mainile lui Utak, Stil si cei care se ocupa de server.

Stiu ca am avut dispute cu multi din cauza banului, dar suntem pe ceva virtual , nu poti sa ma judeci dupa caracterul pe care il am pe joc, si nici eu nu pot judeca pe altcineva. Niciodata nu stii ce poveste se afla in spatele omului cu care vorbesti pe un joc...

P.S: Va rog frumos, de preferat ar fi sa isi dea cu parerea cei care erau admini in momentul in care am luat ban pe server, care cunosc situatia, nu cei noi care au venit recent ...
Si as vrea sa imi cer si iertare persoanelor carora le-am gresit din cauza arogantelor si comportamentului meu .
 
Chinezule, ai primit atatea sanse si n-ai stiut sa profiti de ele! Ai intrat de foarte multe ori cu alte steam-uri si ai fost banat (de pe unele steam-uri ai si injurat si ai avut acelasi comportament). Din partea mea, contra.
 
Din partea mea ai contra. M-ai injurat de mai multe ori desi eu am ales sa nu o fac. E pacat sa ne injuram de la un joc.
Am sa mai adaug faptul ca ai incercat de mai multe ori sa imi dai add pe contul de steam cu scopul cel mai probabil sa ma injuri ( add de pe conturi diferite).
 
Cate sanse am avut? Daca de fiecare data mi-am luat ban si n-am apucat sa zic nimic, nu stiu despre ce sanse vorbiti.
 
De la mine ai un Pro, si eu la randul meu am facut urat cu Utak si Still ,nu cred ca as fi meritat sa mai fiu pe sv ca si admin dar am mai primit o sansa . Multi au primit inca o sansa asa ca de ce sa nu primesti si tu inca una. Tiger , .Marius care joaca in acest moment si Fantom care ajunsese si admin dupa acea sansa.
 
.xd , eu te rog sa nu mai incerci sa convingi pe cineva ca te-ai schimbat, nu te cred.
Si in privinta intrarii pe servar cu fel de fel de steam-uri sa sti ca nu ai sanse ,suntem cu ochii pe tine. Spor la fraguri pe alte servare . /respins
 
MUltumiri la nea Relu ca a avut rabdarea ca adminii sa isi da cu parerea din nou. aproape toti cei 28 au raspuns :)))) record ! Aia e Xd. in alta viata vei primi sigur o sansa :)))
 
Nu am avut nimic împotriva ta, îmi amintesc că odată ți-am dat ban, pentru că așa a rămas.
După ce mi-ai scris pe profilul de Steam ceea ce mi-ai scris, îți dai seama că nu mai avem ce discuta din partea mea.
Contra
 
Nu inteleg care parte din "NU", nu a fost pe intelesul tau.
Am spus si repet; Cat timp eu sunt pe acest sv , tu nu esti bine venit aici
De fiecare data cand ai primit ban , ai injrat in privat adminul respectiv.
Atat s-a putut.

/respins

/tc
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus