Home » 2017 » May » 27 » Live Lucian Cojocaru - Kana Jambe
7:58 PM
Live Lucian Cojocaru - Kana Jambe
Category: Manele | Views: 125 | Added by: 7up | Tags: Live Lucian Cojocaru - Kana Jambe | Rating: 0.0/0
Total comments: 7
avatar
0
1
Desene animate,online,dublate,in limba romana,2017 toate drepturile rezervate
avatar
0
2
Pentru orce eveniment legat de websites contactatima prin apasarea butonul din dreapta sus "ABONAMENTE" si specificati daca intampinati probleme de incarcarea paginilor si a materialului video sau pentru propuneri de reclama in diferite pagini gen forter,meniu,continut material.
avatar
0
3
The page does not seem to exist!
You can try one of the following:

- go back to the website home page;
- check the spelling of the entered address in the address bar;
- use the Web search and find what you were looking for:
avatar
0
4
Locul - 2061 - in Clasament General
Locul - 50 - in Clasament Diverse

Viziteaza: lugostar.ro

INTERCOM LUGOSTAR M-S comercializeaza o gama larga de utilaje si accesorii pentru padure,parcuri si gradina. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.
avatar
0
5
HUSQVARNA - Cu peste 325 ani de inovatii si pasiune, Husqvarna furnizeaza profesionistilor produse pentru padure, parc si gradina. Husqvarna ofera o gama larga si in continua dezvoltare de produse si accesorii, de la motoferastraie cu lant si masini de taiat cu disc la masini robotizate pentru tuns gazonul.

Compania HUSQVARNA are o traditie bogata care se intinde pe durata a peste 3 secole. Prima fabrica a grupului a fost infiintata in anule 1689, ca o turnatorie de arme in Huskvarna, Suedia.

Foarte putini stiu astazi ca de-a lungul anilor, sub numele de HUSQVARNA se produceau in anul 1875 masini de cusut sau la inceputul secolului XX biciclete, produse pentru bucatarie sau motociclete.

HUSQVARNA incepe productia de motoferastraie/drujbe in anul 1959. Din acel moment compania a luat o directie clara - produse premium pentru padure, curte si gradina. Printr-un sistem de achizitii repetate si extindere continua, in grupul HUSQVARNA apar treptat si alte branduri: Flymo, Gardena, Jonsered, Mcculloch etc...

Avand o cifra de afaceri anuala de peste 3 miliarde de euro si un numar de 15.000 de angajati, HUSQVARNA este astazi cel mai mare producator mondial de produse pentru outdoor in domeniul cositoarelor de gazon robotizate, tractoarelor de gradina, ferastraielor cu lant si trimmerelor.Infiintata in anul 1991, INTERCOM LUGOSTAR M-S isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi. INTERCOM LUGOSTAR M-S comercializeaza o gama larga de utilaje si accesorii pentru padure,parcuri si gradina. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri.

In compania INTERCOM LUGOSTAR M-S se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

Experienta INTERCOM LUGOSTAR M-S, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.De asemenea oferim consultanta si service pentru toate produsele comercializate.

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Nu ezitati sa ne contactati la lugostar@gmail.com & office@lugostar.ro sau direct in magazinele noastre:


1. Lugoj, Str.Banatului, nr.1, tel: 0256.356.790
2. Faget, Str.1 Decembrie 1918, nr.12, tel: 0722.301.936

Va stam la dispozitie de luni pana vineri intre orele 8:00 - 16:00, sambata intre 09:00 - 12:00
avatar
0
6
Copyright
Copyright © 2017 Intercom Lugostar M-S. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licența GNU General Public License.
avatar
0
7
Ești aici: Home
Main Menu

Intercom Lugostar
Promotii
Motoferastraie
Motoferastraie electrice
Trimmere electrice
Motounelte
Automower
Masini de tuns gazon
Tractoare tuns gazon
Freze de zapada
Motocositoare Verdina
Motoprasitoare Verdina
Motocositoare STELLA
Motocultivatoare Pubert
Motoprasitoare Husqvarna
Motopompe apa
Refulator frunze
Atomizor Cifarelli
Generatoare de curent
Husqvarna Construct
Foarfeci Verdina
Makita & Maktec
Cum se procedeaza
Contact

OREGON Cordless Tool System
avatar