Sari la conținut

Forumuri

 1. ADMINISTRAȚIE / DEZVOLTARE

  1. Zona Administrativă

   Zona destinată în special persoanelor care dețin un grad în cadrul comunității, precum și celor care doresc să se alăture.
   Recomandăm vizitarea secțiunii "Anunțuri Administrative" pentru a fi la curent cu eventualele schimbări ce vor avea loc.

   29
   postări
  2. Dezvoltare Utilizatori

   În această secțiune sunt incluse modificările la contul dvs .; prezentările membrilor forumului, reclamațiile asupra celor care încalcă regulile, precum și aplicațiile făcute de utilizatori pentru a intra în personal.

   59
   postări
  3. Asistență Servere

   În cadrul acestei categorii, puteți aplica pentru afilierea serverului dvs., în comunitatea FireCS, în egală măsură, prin intermediul unui model strict, vă oferim suport pentru categoria sau serverul dvs.

   31
   postări
  4. Download CS 1.6 UPDATE 2019   (63 vizite la acest link)

   AJhYPFF.jpg

 2. SERVERE PUBLICE

  1. 403
   postări
  2. 22
   postări
 3. CATEGORIA GENERALĂ

  1. Design Grafic

   Această categoria este creeată pentru pasionații de programele pentru editaj, designerii comunității presetează servicii pentru cei ce depun cereri urmând modelul categoriei respective.

   1
   post
   • hsn
  2. Socializare

   Socializarea este punctul forte pentru dezvoltarea ta ca om în societate, îți punem la dispoziție o gamă largă de secțiuni prin intermediul cărora ne putem cunoaște. De asemenea, discuții legate despre melodia sau filmul preferat dar și mini joculețe în interiorul topicurilor

   43
   postări
  3. 2
   postări
  4. 1
   post
  5. Gaming Zone

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

   • Nu sunt încă postări aici
  6. Arhivă

   YFBcWuv.png : Nimic nu se șterge, totul se recilează.

   YUDAivA.png: Nothing is deleted everything recycled.

   145
   postări
 • Top contribuitori

  Fără top contribuitori săptămâna asta.

 • Recent Awards

  • Teamspeak3 User

  • 1 an FIRECS ROMANIA

  • Joker Power !

  • Teamspeak3 User

  • Teamspeak3 User

Despre noi

FIRECS ROMANIA, o lume virtuală care continuă să crească în lumea jocurilor cu un potențial foarte mare, unde cei care ni se alătură vor deveni legende.

Live Stats

×