Sari la conținut

m00uSe

Moderator
 • Număr conținut

  19
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre m00uSe

 • Rang
  Deținător CSDM / Moderator

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. IP:188.212.100.26:27015 DNS:BRCS.Firecs.Ro Host:GazduireJocuri Fondatori principal:m0uSe Id de contact:Costy Sanpetru Boost ON/OFF:ON (Incepand de maine)
 2. m00uSe

  Cerere admin

  Acceptat nick pass privat fb sau forum 👍
 3. ACCEPTAT NICK PASS PE FORUM Privat sau pe Sv cand este nick m0uSe^firecs
 4. Nickul tau:m0uSe Nickul userului banat: paprikaaaaaaa IP userului Banat: STEAM_0:0:80478922 85.122.53.55 Motiv:aim+wall Dovezi:
 5. m00uSe

  gametracker.rs

  https://www.gametracker.rs/community/2793/firecs-ro/ FireCs.Ro - GameTracker.rs.pdf
 6. Nume Topic [Subiect]: Ban List NUME ADMIN Nickul tau: Nickul userului banat: Ip userului Banat : Motiv: Dovezi:
 7. m00uSe

  *CSMD* Model Cerere SLOT

  Nume: STEAM ( Link cu profilul tau de steam, daca ai : Activitatea ta pe server : Ai citit regulamentul nostru? ( Obligatoriu ) : Vei dori pe viitor admin pe acest server? ( Da / Nu :
 8. m00uSe

  *CSMD* MODEL cerere ADMIN

  » Nume in joc : » Nume real : » Vârsta : » Y!M / STEAM / FACEBOOK ETC: » Poti activa pe TeamSpeak3? ( Obligatoriu fără el nu are rost să faceți cererea! ) :: » Ore jucate : » Ai citit regulamentul? : » Poti Ajuta Sv Cu Donatie : » De unde ai aflat de server? :
 9. Numele tau : Nume jucator: Motiv: Dovada (poza, demo, video youtube): Alte informatii (optional): -------------- INFORMATII -------------- - Daca nu respectati modelul, cererea nu este luata in considerare si reclamatia va fi inchisa. - Daca nu aveti o dovada concludenta, reclamatia va fi inchisa.
 10. Nick: Nume Admin: Data / Ora: IP: Steam-ID: Dovada (Print in Consola): Detali: *Daca nu se respecta modelul mai sus,cererea va fi respinsa. *Cererile de unban se vor face in maxim 3 zile din momentul ban-ului.
 11. Nick: Nume Admin: Data / Ora: IP: Steam-ID: Dovada (Print in Consola): Detali: *Daca nu se respecta modelul mai sus,cererea va fi respinsa. *Cererile de unban se vor face in maxim 3 zile din momentul ban-ului.
 12. Păstraţi un limbaj adecvat pe server riscaţi gag 10minute urmat de ban 2 ore Nu vă urcaţi pe textura hărţii veţi primii slay Jucătorii suspectaţi de cod se anunţă pe U@ urmat de numele jucătorului, altfel veţi fi sancţionaţi cu gag 5 minute Nu daţi retry după ce aţi primit gag riscaţi ban 2 ore Rushul este interzis pana la 1:30 riscati Slay/Kick/Ban Jocul este facut asa fel incat Teroristii sa planteze BOMBA, iar Politistii sa faca Defuse la Bomba! Cei care beneficiaza de gradul VIP, aveti voie sa va urcati oriunde, in afara de Textura! Veti primii SLAY de fiecare data cand esti pe harta! Nu ai voie cu aliasuri in CFG / Config Personal. in caz ca vei fi prins cu Aliasuri in WarGods vei primi ban permanent.
 13. m00uSe

  *CSMD* Regulament Admini

  Regulament admini: Pentru a primii grad pe servar trebuie minim 10 ore + prezenta pe teamspeak3 !!! Comenzile intre admini este strict interzis! Se sanctioneaza direct cu -1 Verificari WARGODS au voie sa ceara cei care au cel putin functia Co-Owner! Daca un player nu poate da Wargods, ii cereti o dovada, o poza cu eroarea sau motivul, iar daca intr-adevar nu poate da WG, aveti de ales intre demo si poze si/sau verificare. ( FARA BAN, altfel riscati avertisment/-1, Adminii sunt obligati sa intre TS cat timp stau pe server ca admin! NU STATI PE MUTE COMPLET, maxim Mute la Microfon! Intre orele 22:00- 10:00 Vip bronze este Free!! Pentru limbaj vulgar, spam se sanctioneaza cu gag 5 minute.Pentru reclama se sanctioneaza cu gag 0! Nu folosiţi motive de genul (shh,taci,mars,jet) când daţi gag/ban ci doar limbaj, reclama, spam ori aim/wall In cazul unui jucator care face RUSH, nu se va da ban, se va da slay,. In cazul unui Admin/Vip se face poze/demo se vor da unui Fondator! Măririle în grad se dau pe merit, nu se cer!!! Nu abuzaţi de accesul pe care îl deţineţi? Nu înmânaţi accesul de pe server unei alte persoane veţi rămâne fara acces ! (REMOVE) Dacă un admin joacă cu cod îi faceţi demo sau anunţaţi un FONDATOR Singura comandă permisă între admini este: amx_spec Glumele între admini/playeri sunt permise atâta timp cât vă permiteţi şi nu întreceţi măsura Nu daţi la vot hărţi care au mai fost jucate.Folosiţi /harti pentru a vedea ultimele hărţi jucate Comunicaţi cu adminii prezenţi pentru votul PE CARE urmează să-l daţi Folosiţi comanda amx_votemapmenu pentru a da la vot, daţi exact 2 hărţi Votul se dă în ultimele 10 minute rămase din timpul hărţii, iar harta se schimbă în ultimele 7 minute Jucaţi hărţi care sunt pe placul playerilor altfel [ cuvantul cheie: Teodora ] vor ieşi iar serverul va sta gol! Nu vă băgaţi peste alt admin. Exemplu: x îi dă gag lui y dar se trezeşte z să-i scoată gag-ul pentru că-i este prieten Când intraţi pe server şi vreţi să salutaţi folosiţi Y nu amx_say pentru că faceţi lag/spam Comanda amx_say se foloseşte de maxim 3 ori pentru a nu se face lag. Nu aveţi voie să scoateţi ban-uri dacă nu s-a făcut cerere de unban Nu folosiţi motive de genul (pa, adio, jet, etc), ci scrieţi exact motivul pentru care executati comanda de BAN ! Comanda de screenshot (amx_ss) execută 4 poze in format BMP 3 normale + 1 Alba Nu folosiţi comanda amx_ss pe străini pentru că uneori este imposibil de discutat cu ei.
 14. Regulament (Admini Playeri) Cerere UnBan Reclamatii (Admin Playeri) Cere Acese (Admin Slot ) Ban List Admini Donatii
×